Снощи наблюдавахме много напрегната вечер в имението на  Ергенът“. След

...
Снощи наблюдавахме много напрегната вечер в имението на  Ергенът“. След
Коментари Харесай

След като излъгаха най-нагло Алек: Двете сестри изхвърчаха от „Ергенът“

Снощи наблюдавахме доста напрегната вечер в имението на  „ Ергенът “. След като в предходния епизод Габриела бе разобличена, че е влезнала в къщата да си търси популярност, а в действителност има другар на открито, тя си призна. На всичко от горната страна влезе със сестра си Памела, само че Алек и останалите девойки схванаха едвам предния епизод.

" Искам да споделя нещо. Това ще е монолог. Няма да давам отговор на въпроси по-късно. Аз имам другар. Сестра ми Памела беше записана за предаването и нямаше по какъв начин да я оставя. Направих го поради нея. Тя пристигна с отворено сърце тук. Искаше моята поддръжка. Не е приятна обстановката. Това беше благородна неистина от моя страна. Сега всеки може да си разяснява. Моля, без въпроси към мен и сестра ми " - разкри си душата Габриела.

Това потвърди, че думите на Виктория в предходния епизод са били истина. Тя сподели пред всички, че дамата има другар, който е футболист в „ Лудогорец “ и смрази  всички.

След Церемонията на Розата сестрите споделиха и последните си думи пред камерата на сантименталното риалити.

Двете сестри споделиха, че не съжаляват, че са влезнали в шоуто. Били разкрили доста нови неща за себе си. Ще си спомнят единствено положителните моменти в имението.

Източник: standrtnews.com

 

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР